ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

60'/90€
Έχει λιπολυτικές και αγγειοσυσταλτικές ιδιότητες. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την αποδόμηση των λιποκυττάρων. Το πρωτόκολλο εφαρμογής βασίζεται στην μικροέγχυση της ουσίας. Η ένεση είναι πολύ μικρή και δεν αφήνει ερεθισμό. Μετά την θεραπεία μπορεί να υπάρχει ένα μικρό οίδημα που θα υποχωρήσει μέσα σε 24 ώρες.

Νέα τεχνική αντιμετώπισης της επίμονης κυτταρίτιδας. Βασίζεται στην έγχυση ουσιών που βοηθούν στη βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας και στην αποτοξίνωση των ιστών. Για τις επόμενες 24 ώρες απαγορεύεται η εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος στην περιοχή και πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας ( σάουνα, ηλιοθεραπεία, καυτό μπάνιο, κλπ.)

Είναι ιδανική θεραπεία για γυναίκες κυρίως με επίμονη κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

οι συνεδρίες είναι σε εβδομαδιαία συχνότητα ή ανά 15 ημέρες. Μετά την έγχυση είναι πιθανόν να υπάρξουν μικρές μελανιές. Αυτή η αντίδραση είναι απόλυτα φυσιολογική.
Τα βήματα της θεραπείας είναι:
Χημική απολέπιση της περιοχής και δημιουργία μικρονυγμών στην επιδερμίδα με ταυτόχρονη έγχυση ειδικού κοκτέιλ ουσιών που στοχεύουν στη λιπόλυση. Μετά την έγχυση είναι πιθανόν να υπάρξουν μικρές μελανιές. Αυτή η αντίδραση είναι απόλυτα φυσιολογική

Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων