ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ IPL

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Πρόκειται για μέθοδο αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί παλμικό φως για να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας. Το πρόγραμμα και η ένταση που θα επιλεγούν, εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας και την απόχρωση του δέρματος. Η θεραπεία έχει μικρό βαθμό πόνου και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο εφαρμογής. Είναι απόλυτα ασφαλής επιλογή, χωρίς παρενέργειες, θεωρείται φρόνιμο όμως να αποφεύγεται η παρατεταμένη ηλιακή έκθεση.
Δεν υπάρχει απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, μιας και αυτό εξαρτάται από την ποιότητα και την θέση της τρίχας επάνω στο σώμα. Σε εύκολες περιπτώσεις χρειάζονται 6 - 8 συνεδρίες, ενώ σε πιο απαιτητικές χρειάζονται έως 12.

1. Τι είναι;
Πρόκειται για μέθοδο μείωσης της τριχοφυΐας έως 90%. Δύουμε ενέργεια με τη βοήθεια του μηχανήματος, που στον θύλακα μετατρέπεται σε θερμική, καίγοντας τον. Απευθύνεται σε όλους με άριστα αποτελέσματα. Δεν ενδείκνυται σε πού ξανθές τρίχες, μιας και δεν θα έχει αποτέλεσμα.
2. Πως εφαρμόζεται;
Αρχικά, έχει προηγηθεί από εσάς απομάκρυνση της τρίχας με τη χρήση ξυραφιού, μηχανής ξυριστικής ή ψαλιδιού. Κατόπιν, στο ραντεβού μας εφαρμόζουμε ένα ειδικό ψυκτικό ζελέ στην περιοχή που θα εφαρμόσουμε την φωτοαποτρίχωση. Η κεφαλή του μηχανήματος εφαρμόζεται πλήρως και εκπέμπει υψηλής συχνότητας παλμούς φωτός, καταστρέφοντας την τρίχα και τον θύλακα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ:
- Άνω χείλος: 15€
- Πηγούνι: 20€
- Πρόσωπο: 40€
- Μασχάλες: 40€
- Μπικίνι FULL: 50€
- Κνήμες :70€
- Μηροί: 100€
- Πόδια: 140€
- Χέρια: 50€
- Πλάτη: 100€

*Γίνονται ευκολίες πληρωμών με την αγορά 5 και άνω συνεδριών και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις, με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων