ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ ΠΙΛΙΝΓΚ

60'/70€

Πρωτόκολλο απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας
ανάπλασης των κυττάρων. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης και
ανάπλασης των βοτάνων spongilla lacustris, spongilla fragillis (leidy),
ephydatia fluviatilis, με AHA σε συγκεντρώσεις ως 40% και pH 2,5. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα εκφυλισμένα κύτταρα. Ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος και τονώνει τους αποδιοργανωμένους ιστούς, επαναφέροντας την ομοιομορφία στο δέρμα. Αποκαθιστά την κερατινιποίηση της επιδερμίδας και εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : το νερό, το κολύμπι, οτιδήποτε προκαλεί εφίδρωση, η έκθεση στον ήλιο ( θάλασσα ή βουνό), επαφή με καθαριστικά και σκόνη, επαφή χεριών με το πρόδωπο, το τράβηγμα της απολέπισης και η χρήση οποιουδήποτε προϊόντοςμ πέραν αυτών που θα σας προμηθεύσουμε.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας και για 2 ημέρες υπάρχει η αίσθηση τσιμπήματος, το οποίο σταδιακά εξασθενεί. Τις επόμενες 3 ημέρες πραγματοποιείται η απολέπιση.

Ενδείκνυται σε δέρματα με ουλές, πανάδες, μέλασμα, δυσχρωμίες, ρυτίδες και σημάδια ακμής.

Αντενδείξεις: λεπτά και ευαίσθητα δέρματα, δερματικές παθήσεις, επιχείλιο έρπητα και έρπη ζωστήρα, εγκυμοσύνη, έντονες μολυσματικές καταστάσεις, αλλεργίες, μελάνωμα, λήψη αντικαταθλιπτικών σκευασμάτων, εφαρμογή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
• Υποχρεωτική χρήση του ειδικού αντιηλιακού προϊόντων SunFilm SPF30, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε με έκτπωση 20%

Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων