ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER

30'/50€
Η θεραπεία Laser για την ακμή, καταστρέφει το προπιονικό βακτήριο της ακμής και έτσι αποτρέπεται η φλεγμονή. Η θεραπεία φτάνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και την παραγωγή σμήγματος.
Μέσα από κλινικές μελέτες απεδείχθει πως οι ιστοί αναπλάθονται με μεγαλύτερη ευκολία και η φλεγμονή εξαφανίζεται, με την χρήση laser στη θεραπεία της ακμής.
Η θεραπεία είναι αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές και διαρκεί 15’. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και υπάρχει συνεχής βελτίωση στο επόμενο διάστημα.

1. Τι πρέπει να ξέρω:
Η θεραπεία αυτή δεν παρουσιάζει αλλεργικές αντιδράσεις και είναι αρκετά γρήγορη στην εφαρμογή. Μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, έκτος από τους μήνες με έντονη ηλιοφάνια. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε φωτοευαίσθητα δέρματα. Θα πρέπει να είστε απόλυτα συνεπείς με την χρήση της αντιηλιακής κρέμας που θα σας προμηθεύσουμε.

2. Τι θα αισθανθώ;
Μια ελαφριά ζέστη. Ίσως εμφανιστεί ένα μικρό ερύθημα που καλύπτεται εύκολα με την χρήση αντιηλιακού προϊόντος. Μπορεί να υπάρχει και μια ελαφριά απολέπιση τις επόμενες ημέρες.
3. Σε ποιους απευθύνεται;
Η θεραπεία με laser για την ακμή απευθύνεται σε όλες τις περιπτώσεις ακμής. To προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής είναι φωτοευαίσθητο έτσι έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Οι φλεγμονές συρρικνώνονται και η παραγωγή σμήγματος περιορίζεται.
4. Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;
Συνήθως 6 επισκέψεις είναι αρκετές με συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες.

• Δε μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία σε φωτοευαίσθητα δέρματα.
•Εφαρμόζεται από Οκτώβριο έως Απρίλιο.
•Δεν δημιουργεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι πολύ γρήγορη θεραπεία.
•Πρέπει να είστε απόλυτα συνεπείς με την χρήση της αντιηλιακής κρέμας που θα σας παρέχουμε.

Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων