ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

30' / 25€
Αυτό το είδος μάλαξης έχει στόχο την αύξηση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, την καλή ροή των υγρών του σώματος, την αποτοξίνωση του οργανισμού και ως τελικό αποτέλεσμα την διάλυση του λίπους.
Η λεμφική μάλαξη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια στην κυτταρίτιδα, μιας και αποσυμφορεί τη λέμφο από τις τοξίνες.
Το λεμφικό μασάζ συγκαταλέγεται στις ιατρικές προσεγγίσεις ενάντια στην κυτταρίτιδα και την κατακράτηση των υγρών. Το λεμφικό σύστημα είναι ένα περίπλοκο δίκτυο αγγείων που έχουν ως σκοπό την καθαριότητα των ιστών από τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού. Η καλή κατάσταση του λεμφικού μας συστήματος είναι υψίστης σημασίας, όχι μόνο για την καλή εικόνα μας, αλλά και για την γενικότερη υγεία του οργανισμού μας.
Εάν αισθάνεστε συνεχώς κουρασμένοι ή ‘πρησμένοι‘, αυτή θεραπεία είναι η κατάλληλα για εσάς. Η καλή λειτουργία του λεμφικού μας συστήματος συμβάλλει αποτελεσματικά και στην βελτίωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Στο ινστιτούτο μας συνδυάζουμε κατάλληλα αιθέρια έλαια μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα της λεμφικής μάλαξης.
Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων