ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ

15'/70€
Η θεραπεία με παλμικό φως προσφέρει to καλύτερο αποτέλεσμα στη λεύκανση του προσώπου, ακόμη και στις πιο επίμονες πανάδες. Ένα λεπτό φιλμ από ζελέ εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα και στη συνέχεια εφαρμόζουμε την κεφαλή του παλμικού φωτός επάνω στην περιοχή. Η μικρή αύξηση θερμοκρασίας που γίνεται αισθητή, διαρκεί στιγμιαία. Η ενέργεια του παλμικού φωτός απορροφάται από την ανεπιθύμητη μελανίνη που καταστρέφεται με την αύξηση της θερμοκρασίας. Αμέσως μετά, η μελανίνη αποδομείται χωρίς να επιρρεάσει τους γύρω ιστούς.

Το παλμικό φως έχει πολύ καλή δράση στις πολύ σκούρες πανάδες. Μέσα Σε λίγες ημέρες θα δείτε την πανάδα να αποχρωματίζεται και να διασπάται σε μικρότερα τμήματα.
Μια ζέστη στην περιοχή εφαρμογής είναι λογικό να υπάρξει. Μετά τη θεραπεία με παλμικό φως για τις πανάδες είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ήπιος ερεθισμός ή απολέπιση. Έχει άμεση σχέση με την ένταση που θα χρησιμοποιήσουμε.
Η θεραπεία με παλμικό φως για τις πανάδες απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος που έχουν εμφανίσει δυσχρωμίες στο δέρμα τους.

Κλείστε ραντεβού για θεραπείαΚλείστε ραντεβού για θεραπεία

Όνομα

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Ημερομηνία και ώρα που προτιμάτε

Η θεραπεία που επιθυμείτε

Σχόλια

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων